Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Tribute: Stewart Gilligan Griffin . . .

Lois: Huh, what's this? You know Stewie, Mommy doesn't usually read things
out
of Chris's pocket. She's more respectful than that.
Stewie: Whatever helps you sleep at night, bitch.

Οι περισσότεροι από εσάς μάλλον ξέρουν, έχουν δει, έχουν ακούσει, είναι ενημερωμένοι για το Family Guy. Αυτή την υπέρτατη καφρίλα που βρίσκει τον τρόπο να εκφράζεται μέσα από μια σειρά κινουμένων σχεδίων και να σου τρυπά τον εγκέφαλο. Χιούμορ που σπάει κόκαλα, σουβλίζει τον καθωσπρεπισμό και προσφέρει στιγμές υστερικού, ατελείωτου, γέλιου. Αυτή η ανάρτηση δεν θα σας την παρουσιάσει για δύο λόγους. Πρώτον αν δεν την ξέρετε είστε άξιοι της μίζερης μοίρας σας (οπότε σαν κάθε ιντερνετικός ψευτοπαντογνώστης που πάσχει από ακατάπαυστη ανάγκη αυτοπροβολής πατάτε εδώ και πουλάτε μούρη - "ναι, πιστεύω ότι έχει χαλάσει πια...τα πρώτα γαμούσαν", τί και αν το έμαθες τώρα μούλε!!!!), δεύτερον αν είστε γνώστες με γράφετε στο περήφανο πέος σας.

Αυτή η ανάρτηση είναι μνεία στον υπέρτατο Stewart Gilligan Griffin ή απλά και μόνο για τους φίλους Stewie Griffin. O Stewie είναι μωρό μόλις ενός έτους, αλλά ναι μούλε, διαφέρει από το ξαδερφάκι/αδερφάκι/κτλ σου. Είναι παιδί θαύμα. Είναι ΤΟ παιδί θαύμα. Όχι μαλάκα δεν κατάλαβες. Μπορεί ο Παναγιωτάκης να είπε "μπαμπά" στον πρώτο χρόνο ζωής του αλλά αυτό ΔΕΝ τον ξεχωρίζει. Ο Stewie μιλά άπταιστα, σωστά και γεμάτο στόμφο αγγλικά (σαν απόφοιτος του Harvard), έχει επίπεδο που βρίσκεται στην στρατόσφαιρα, ξέρει τα πάντα και έχει τέτοιο IQ που η παγκόσμια κυριαρχία ειναι το μόνο που το ενδιαφέρει. Κατέχει το κάθε τι, από όλες τις επιστήμες και τέχνες μέχρι το πως να φτιάξει το πιο φονικό όπλο ή μια χρονομηχανή. VICTORY SHALL BE MINE φωνάζει σε κάθε ευκαιρία και προσευχήσου όταν έρθει η ώρα του να μην σε βρει μπροστά του. Αν αυτό συμβεί δεν θα σε σώσει καμία προσευχή. Επιπλέον πολλές φορές μας μαρτυρά τις υψηλές του γνωριμίες. Από κρατικούς οργανισμούς μέχρι ομάδες ανταρτών σε κάποια αφρικανική χώρα που αλληλοσφάζουν ο ένας τον άλλον, όλοι απέχουν μόνο ένα τηλεφώνημα. Είναι ικανός και έχει τον τρόπο!

Εμπόδιο στα σχέδια του, μα φυσικά η πανηλίθια οικογένεια του. Πρώτη και καλύτερη η μάνα του. Έχει κάνει άπειρες προσπάθειες να την δολοφονήσει αλλά αυτή πρέπει να παίξει τζόκερ. Τόση τύχη. Αυτό είναι και το δράμα του, αλλά ταυτόχρονα η μόνη του (σχεδόν) αδυναμία. Μόνος φίλος του, το αρκουδάκι του, ο Rupert, που συχνά τεμαχίζεται και υποφέρει (δεν μας νοιάζει όμως!!!!). Αλλά δίκαια αφού κανείς, ούτε το άψυχο αρκούδι, δεν μπορεί αδιαφορεί για τα λεγόμενα του πιο ψυχωτικού intellectual χαρακτήρα του σύμπαντος.

Το μόνο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη είναι η φήμες ότι ο Stewie είναι gay. Τις φήμες τις ξεκίνησε ο σκύλος του σπιτιού, Brian. Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς οι φήμες δυναμώνουν και σχεδόν επιβεβαιώνονται. Αλλά εκεί που λες ότι αυτός ο άσπλαχνος, μελλοντικός δικτάτορας είναι πεταλούδιτσα (βλ. ασκήσεις γυμναστικής τύπου Μελισσανίδη, γυναικεία ρούχα, gay ατάκες και gay outlook/attitude) θα σκοτώσει με τρομερή άνεση κάποιον από τους ανταγωνιστές του, θα φλερτάρει το πιο καυτό μωρό στον παιδικό σταθμό ή στο πάρκο και το κυριότερο δεν θα πέσει θύμα αυτού. Ακόμα και αν το κάνει θα το κάνει με στυλ, αλλά να ξέρεις ο Stewie δεν ξεχνά και το κυριότερο δεν συγχωρεί!

Οι 10 + 1 Ατάκες Stewie (κοπιαρισμένες από εδώ):
1. Stewie: Well, I'd love to stay and chat, but you're a total bitch.
2. Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy.
3. Meg: Everybody! Guess what I am?
Stewie: Hm, the end result of a drunken back-seat grope-fest and a broken prophylactic?
4. Lois: Stewie why don't you play in the other room?
Stewie: Why don't you burn in hell?
5. Stewie (in car with Brian, says to police officer): We met on the Internet. He lured me intο the car with promises of candy and funny stories.
6. Stewie: Oh damn! Jeremy is still in the trunk! How long has it been, two weeks? Yeah, he's dead.
7. Stewie: You know, I rather like this ... God fellow. Very theatrical, you know. Pestilence here, a plague there. Omnipotence ... gotta get me some of that.
8. Stewie: Damn you ice cream, come to my mouth! How dare you disobey me!
9. Lois: Come on sweetie, eat your broccoli. It's good for you! Here comes the airplane!
Stewie: Damn you, damn the broccoli, and damn the Wright Brothers!
10. Stewie: If your teachers ask about your bruises, what do you tell them?
Chris: I got hit by a baseball.
11. Guy on Airplane: Oh great, I always end up sitting next to a damn baby.
Stewie: What did you just say?
Lois: Stewie, stop fussing.
Stewie: Pipe down Lois. (Slaps guy on head.) Hey big man, turn around. Oh you can't hear me now. I was going to watch the movie, but forget it. For the next 5 hours, you're my bitch.

Υ.Γ. Soundtrack ανάρτησης Throwdown - Forever

11 σχόλια:

melancholic είπε...

ναι, πιστεύω ότι έχει χαλάσει πια...τα πρώτα γαμούσαν !!

Unknown είπε...

Ξέχασες το "where's my money?"!Melancholic διαφωνώ μπορεί το family guy να χάλασε αλλά ο χαρακτήρας του Stewie ήταν ο μόνος που βελτιώθηκε!έχεις δει την ταινία?!

melancholic είπε...

αα, χούμορ ήταν.... είμαι ο μούλος που λέει ο zatzo, ο ιντερνετικός ψευτοπαντογνώστης που δεν βλέπει family guy και το έμαθε τώρα! ούτε την ταινία..

zatzo είπε...

Melancholic η πρόταση στην οποία αναφέρεσαι ήταν γενικού ενδιαφέροντος. Αν προοριζόταν για εσένα θα χρησιμοποιούσα πιο . . . σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Όσο για το "where's my money?" συμφωνώ απόλυτα αλλά ήταν συνειδητή η απουσία της. Λόγος? Όταν είδα το επεισόδιο θυμήθηκα το μπλέξιμο του Brandon Walsh από το Beverly Hills με τα στοιχήματα και ήθελα να αυτοκτονήσω εκείνη την στιγμή!!!! γιατί μου τη θυμίζετε την γαμημένη σειρά???!!!??? μελανό σημείο της 90's ιστορίας!!!!

bonus link: http://en.wikipedia.org/wiki/Brandon_Walsh

Unknown είπε...

O Brandon και η Brenda!μελανό γιατί?επειδή έπαιζαν τους έφηβους για πάνω από 10 χρόνια?! "Come on Dylan you know what it's like to be a teenager, you played one for 10 years" ατάκα του peter απο το family guy!
υ.γ. το ξέρω ότι το έχω κάψει με αυτή τη σειρά αλλά δεν ντρέπομαι καθόλου!

Unknown είπε...

αα θυμήθηκα και άλλη ατάκα stewie!
Meg. I am going to go to my room and pray for death.
Stewie (reading a paper) I'll be up shortly.

zatzo είπε...

Luke Perry is gay! το έχει πει ο Peter. Όχι ότι μας ενοχλεί απλά το σημειώνω.

Επίσης, ελπίζω οι χαρακτήρες της Brenda και της Kelly να καούν στην τηλεοπτική κόλαση. Αγαπάμε Clare και Valerie!!!!

Unknown είπε...

Eσύ το έχεις μελετήσει το θέμα! Έγω δεν θυμάμαι καμία Claire και Valerie!Για την κέλυ και την μπρέντα συμφωνώ..."Lois: Stewie why don't you play in the other room?
Stewie: Why don't you burn in hell?"

zatzo είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Valerie_Malone

http://en.wikipedia.org/wiki/Clare_Arnold

Unknown είπε...

A κατάλαβα σου αρέσουν οι λίγο...sluts!έπρεπε να το φανταστώ! :-Ρ

πι ες. όσο για το βίντεο στο πλάϊ έχω να προσθέσω: "He's not the Messiah. He's a very naughty boy!"
cheers!

zatzo είπε...

ΧΑ! η clare ήταν καλό κορίτσι. Την επιλέγουμε επειδή συμβολίζει την κοκκινομάλα που θέλει κάθε άντρας. Την Valerie, ναι, την επιλέγουμε επειδή είναι slut (με καλή καρδιά καταβάθος).

ps. άσε που είναι και μέλος του Judean People's Front!!!