Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Επική ανάρτηση από το troktiko . . .

Η επιστολή που ακολουθεί αναρτήθηκε σήμερα στο troktiko. Λόγω του μεγάλου αριθμού αναρτήσεων του εν λόγω blog είναι σίγουρο ότι πολλοί δεν θα την διαβάσουν (εκτός και αν είναι μέσα στο s/m κόλπα - πέραν του ότι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο - και ψάχνουν όλες τις παλιές αναρτήσεις του troktiko) για αυτό οι ECDL ενθουσιασμένοι σας την παρουσιάζουν αυτούσια.

"Τον ξέρω από το νηπιαγωγείο και δε μπορώ 4 χρόνια τώρα να τον βλέπω σ'αυτή την κατάσταση για τα μάτια μιας γυναίκας. Μια τον θέλεις, μια δεν τον θέλεις. Μια του ζητάς να κάνετε παιδί, μια εξαφανίζεσαι με τις φιλενάδες και δηλώνεις ότι θες να ζήσεις σαν το σεξ εντ δε σίτι (εμετός). Μια αδιαφορείς, αλλά αν ακούσεις ότι γνώρισε άλλη εμφανίζεσαι από το πουθενά σαν τυφώνας και του το χαλάς. Γνώρισες έναν ωραίο τύπο... πριν μια τετραετία κούκλα μου. Και τον έχεις κάνει ράκος. Ξέρεις την αδυναμία που σου έχει και τον εκμεταλλεύεσαι.

Γι'αυτό κάτσε και σκέψου τα. Η αναποφασιστικότητά σου δε θα κρατήσει για πάντα. Αν η ζυγαριά σου γέρνει προς την εργενικη ζωή, ΑΣΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟ. Αν και μου φαίνεται πως για να γυρνάς γύρω από τον ίδιο άντρα τόσα χρόνια και να μην έχεις προχωρήσει με κάποιον άλλον, μάλλον το θες πολύ κι'εσύ κατά βάθος το αγόρι. Η αγάπη δεν έχει γκρι, είναι άσπρο η μαύρο. Η αγαπάς, η δεν αγαπάς, δεν έχει αλλά.
Κάτσε, σκέψου και αποφάσισε.

Σε ένα χρόνο από τώρα η θα έχεις εξαφανιστεί από τη ζωή του, η θα είστε ξανά μαζί αλλά θα είσαι ΚΥΡΙΑ. Για μας πιθανότατα θα είσαι για πάντα η κ...λα της παρέας αν τελικά τα βρείτε, αλλά μη φοβάσαι, αν τον βλέπουμε ευχαριστημένο δε θα του ξαναπούμε τίποτα. Αν επιλέξεις να μην είστε μαζί, απλώς ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ. Δεν την παλεύουμε άλλο μ'αυτό το σήριαλ. Ξέρουμε ότι διαβάζεις Τρωκτικό οπότε μάλλον θα δεις το μήνυμά μας.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ."


Πηγή: troktiko

Υ.Γ.1 Soundtrack ανάρτησης Στράτος Διονυσίου - Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα

Υ.Γ.2 Αν από τύχη ο συντάκτης της εν λόγω επιστολής διαβάζει την ανάρτηση παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους ECDL για να του δώσουμε αυτοπροσώπως τα θερμά μας συγχαρητήρια και να του εκφράσουμε αμέριστη συμπαράσταση. Επιπλέον δεσμευόμαστε να κεράσουμε άφθονο αλκόολ.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

μπορεί αυτή να είναι κ...λα
(ντα ντα ντα ραμ...
κ ούκ λα?
κ αύ λα
κ α λά
κ ορού λα δεν ξέρω!)
αλλά όταν σε μία σχέση υπάρχει θύτης και θύμα είναι επιλογή σου να μην γίνεις το θύμα!

melancholic είπε...

συμφωνώ με Στίλβη. θύμα και ο θύτης φαντάζομαι, δεν ξέρω βέβαια. κυριούλα, κωλάρα, κρεμάλα, κσινίλα, κσεφτίλα, Κούλα, καλούλα, κοριτσούλα

zatzo είπε...

και οι δύο έχουν κατηγορίες έχουν το κάτι τους, το κερασάκι τους, . άσε που στατιστικά συνδέονται πάντα, πρώτα γίνεσαι "θύμα-γελίο προβατάκι-βουτιά στον εξευτελισμό" και μετά ένας αδίστακτος αιμοβόρος θύτης!

π.σ. κόβω το πέος μου ότι η μαγική λέξη είναι καριόλα ή τουλάχιστον το ιστορικό όνομα Κούλα.

Unknown είπε...

ε μην κόψεις κ το πέος σου θύμα-γελοίο προβατάκι-βουτιά στον εξευτελισμό!Τι φταίς εσύ που αυτή είναι κ αργιό λα?!!!