Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ιδρυτική Διακήρυξη




Σήμερα στη μαγική east coast 08/10/10, εγώ, ο Loco Zardinero, κάτοικος east coast, αποφάσισα την ίδρυση κόμματος με την επωνυμία, ΠΡΏΤΑ Ο ΠΟΛΊΤΗΣ..ΜΕΤΆ Ο ΛΩΠΟΔΎΤΗΣ.


Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα μιας σκέψης της στιγμής και πολύ μικρής ευαισθησίας πάνω σε θέματα πολιτικής, θέματα εθνικής, κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής πολιτικής. Η ίδρυση του κόμματος κατά τη γνώμη μου επιβάλλεται από τις ανάγκες των καιρών. Ανάγκες, οι οποίες πλέον δεν μπορούν να καλυφθούν από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Θεωρώ ότι ο "κύκλος"τους έχει "κλείσει" και γι' αυτόν τον λόγο προχωρώ στην ίδρυση του κόμματός μου. Θεωρώ ότι υπάρχει χώρος για νέα μπαράκια και κλάμπ, τα οποία και θα είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα που κάποτε χαρακτήριζαν την "αυγή" της νέας εποχής. Κάποτε τα μεγάλα σημερινά μπαράκια και κλάμπ εξυπηρετούσαν τις ανάγκες της εποχής τους και γι' αυτό έλαβαν τη σημερινή τους μορφή. Μέσα σ' ένα περιβάλλον πολλών νοθευμένων ποτών, ήταν λογικό ν' αναπτύξουν τεράστιους μηχανισμούς και να εμπλακούν σε αναλόγου μεγέθους πουστιές που εξυπηρετούσαν κοινωνικά και ταξικά συμφέροντα. Έπρεπε να διαθέτουν καθαρά ποτά, τα οποία θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες των υπέρμαχων της μπάρας.

Σήμερα όλα είναι σκατά. Οι εχθροί του καλού ποτού έχουν πλέον αλλάξει μορφή. Το παγκόσμιο ιδεολογικό περιβάλλον έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και δεν υπάρχουν τα παραδοσιακά οινοποιητήρια, τα μπαράκια να κάνεις το χαμό σου και τα κλαμπάκια να κουνήσεις το κορμί σου σαν άνθρωπος. Ως εκ τούτου τα δεδομένα άλλαξαν. Σήμερα οι εχθροί του "πότη" δεν είναι οι παλιοί "συνωμότες", που απεργάζονταν "εκτροπές". Σήμερα οι εχθροί του "πότη" είναι πιο "ελκυστικοί" και ως εκ τούτου πιο επικίνδυνοι. Σήμερα δεν απειλούν με νοθευμένα ποτά και ηλίθιους μπάρμαν, αλλά με ένα μαζικό πόλεμο κατά του πότη.



Οι εχθροί του καλού ποτού και κατ επέκταση του "πότη" χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά" μπουκάλια, brands, γκομενάκια, φασιανούς, καράβια, περιπατητές και κτήματα που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση του καλού ποτού. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.


Ό,τι έχει αξία σ' αυτόν τον τόπο, σταδιακά πηγαίνει σε ξένα χέρια. Η λαίλαπα της Νέας Τάξης έχει δημιουργήσει μια τεράστια "δίνη", που καταπίνει ποτά και "πότες". Έχει βάλει τους ανθρώπους σε μια μεγάλη "ποτομηχανή" και τους ομογενοποιεί σε βαθμό που να ισοπεδώνει κάθε οινοπνευματική πολιτισμική ιδιαιτερότητα Για έναν λαό με έναν τεράστιες ανάγκες για ποτό, όπως οι Έλληνες, αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπόλοιπους λαούς, οι οποίοι "κινδυνεύουν" να στερηθούν την πραγματική ελληνική παρουσία. Θα είναι φτωχότερος ο κόσμος, αν οι Έλληνες πάψουν να πίνουν και χαθούν μέσα στα ψεύτικα και γυαλιστερά πρότυπα της Νέας Τάξης.


Αυτά είναι τα προβλήματα που σήμερα πρέπει ν' αντιμετωπισούν! Προβλήματα, που για τη λύση τους απαιτούν Γνώση, Ευαισθησία και πολύ αλκοόλ Αυτά είναι τα "όπλα" του κόμματός μας απέναντι στις προκλήσεις και τις "απειλές" της σύγχρονης εποχής.




Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Loco Zardinero

5 σχόλια:

zatzo είπε...

akoma thymamai thn poustia pou eixes kanei sto dhmotiko. an kai oi theseis sou me briskoun symfwnw tha protimhsw thn apoxh.

loco zardinero είπε...

Φίλε μου! Πάνε 15 χρονια από τότε! Και δολοφονία να είχα κάνει θα είχε παραγραφεί! Σε παρακαλώ πολύ, γίνε ένα απο τα γρανάζια της πολιτικής μηχανής που μόλις παίρνει μπροστά!

Μετά τιμής, Ο Πρόεδρος της καρδιάς σου.

melancholic είπε...

ως πότες, ως πότες,
χωρίς πρόεδρο οι πότες!

θέλω πρόεδρο τον loco,
και η Νέα Τάξη μόκο!

θέλω να δω τον κηπουρό,
δήμαρχο με πουκάμισο καρό!

siniag είπε...

xaxaxaxaxaxaxa klasika pali pswmolisas gia psifous lamogio tou kerata

Unknown είπε...

to apofasisa..tha metafero ta eklogika mou dikaiomata!epitelous giati edo k xronia eixan katoikoedreusei east of my ass!