Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Χα!!!!!!!!!!hello again!!!!!!!!! Μετά από αρκετό καιρό λοιπόν με τόσα πολλά να έχουν γίνει και πιο πολλά να μην έχουν γίνει μου ήρθε και μένα να ξαναγράψω αλλά δε ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω!!!!!!!!λοιπόν επειδή σήμερα δε ξέρω πως έγινε απλά έτσι όπως έκανα ζάπινγκ στη TV σταμάτησα στο alter και έβλεπα Τριανταφυλλόπουλο ξεκίνησαν και έλεγαν όπως από τότε που γεννήθηκα για τους πολιτικούς ότι κλέβουν ρουσφέτια σάπια κοινωνία και όλες αυτές τις συνηθισμένες παπαριές που βγάζουν τόσα χρόνια οι καραγκιόζηδες οι δημοσιογράφοι και δε τους λέω καραγκιόζηδες επειδή λένε μαλ..ιες ισα ισα αλλά επειδή λενε ότι θέλουν όσα θέλουν όποτε αυτοί θέλουν οι άλλοι πιο πάνω και πάντα για το συμφέρον τους !!!και όπως συνηθίζετε το τελευταίο χρόνο είπαν και για την παπαροοικονομική κρίση και το λέω έτσι για πόλους λογούς δείτε το ράδιο αρβύλα 30-3-10 και θα καταλάβετε αλλά για αυτό θα πούμε κάποια άλλη φορά. Η εκπομπή λοιπόν έκλεισε με ένα κακόμοιρο καταστηματάρχη που είχε μια έκθεση αυτοκίνητων και έφαγε 2 η 3 φορές ξύλο μέσα στο μαγαζί του και περιμένει να ξαναφανεί όπως λέει επίσης η κόρη του έχει πάθει αμόκ γιατί ήταν μπροστά τη πρώτη φορά και έχει ψυχολογικά προβλήματα από τότε και κάνεις δε συνεληφθέν παρόλο που όλα αυτά τα έχει σε βίντεο κανονικά και με φωνή και τα έδειξε και στην εκπομπή…!!και γιατί όλο αυτό ???γιατί δεν έδωσε 20.000 για προστασία !!!τα λόγια περιττά δεν είναι ότι δε το ήξερα ότι γίνετε αυτό το έχω δει και ξαναδεί και λόγο της δουλείας μου τέτοια είδους νταβατζηλίκια τα έχω δει και από κοντά αλλά ως ποτέ?





Αυτά λοιπόν για σήμερα και όπως καταλάβατε από δω και περά προς το πάρων η επικαιρότητα θα είναι κύριος το θέμα μου και ακόλουθη το no smoking everywhere!

Αλλά όπως συνήθιζα πάντα θα σας κεράσω αλλά αυτή τη φορά κάτι πιο γνήσιο γιατί βαρέθηκα τις μουφες –λοιπόν για σήμερα έχουμε ΡΑΚΟΜΕΛΟ –Το διάσημο και αρκετά «δυνατό» αυτό ποτό έχει τις ρίζες του στην Κρήτη. Συγκεκριμένα πρόκειται για ψημένη ρακή μαζί με μέλι και κανέλλα. Σε αρκετά μέρη της Ελλάδας το χρησιμοποιούσαν σαν φάρμακο για τον βήχα (κάτι σαν αντιβηχικό σιρόπι), ενώ το εμπλούτιζαν με αρκετά επιπλέον μυρωδικά (γαρύφαλλο, πορτοκαλόφλουδα, φλυσκούνι, φασκόμηλο κ.α), κάνοντάς το ακόμα πιο αρωματικό και ευκολόπιοτο.

2 σχόλια:

melancholic είπε...

να επιβεβαιώσω πως είναι ότι πρέπει για το βήχα και από ότι φαίνεται και για τον πυρετό

melancholic είπε...

α, γαμάτο ποστ τεο, απλώς πρέπει να έχεις τσακωθεί πολύ άσχημα με την τελεία!