Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

20010: ακόμα το shaker είναι κοινή αξία . . .

Δεν θα μας κουράσω με τα γεγονότα που προηγήθηκαν της χθεσινής εξόδου-κόλαφος. Έλαβαν χώραν (πρόσεξες το "ν" της κουλτούρας;) τα κλασσικά. Συγγενείς, φαί μέχρι να φράξουν οι αρτηρίες (ευτυχώς δεν είμαστε δωρητές οργάνων), μαλακία στο αποκορύφωμα, μια τηλεόραση στο ON αλλά mute για να μην μας πρίζει το πέος (γνωστό και ως ανδρικό μόριον) και ένας Κακλαμάνης να λέει την νέα θεϊκή ατάκα, "2, 1, Καλή χρονιά ". Ναι, ναι 3 δεν είχε το countdown. Τέσπα, το μόνο άξιο αναφοράς ήταν ότι η βασιλόπιτα είχε γραμμένο το έτος "20010". Ευγενική προσφορά της θείας που το "2007" έδειξε πόσο 90's junkie ήταν και έγραψε "1997". Το αν συνεχίζει τα ecstasy χάπια θα σας γελάσω . . .

Στο κυρίως πιάτο τώρα. Μετά την σχεδόν υποχρεωτική, λόγο ημέρας, έξοδο είμασταν νηφάλιοι. Μην βιαστείς να μας χαρακτηρίσεις μεγάλε πότη, σαν τις "σκύλες" (αν έχεις κάνει φυλακή στις HΠΑ μάλλον ξέρεις τον όρο "bitches") σου!!!! Τα Shakers για ακόμη μία φορά είχαν την τιμητική τους, όπως και τα σφηνάκια και τα νορμάλ ποτά της κακής ώρας. Ξέρεις στο πρώτο πίνεις μόνο χυμό αφού η stolichnaya απουσιάζει και στα υπόλοιπα αναθεματίζεις που δεν κατεβαίνει το γαμημένο χωρίς λίγο λεμονάκι.

Το μαγαζί που μας φιλοξένησε ήταν ένα γνωστό club της ανατολικής ακτής. Τίγκα στα 15χρονα που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα αρχίδια επειδή έχουν τριχοφυία στα αποκρυφά τους, τους αλλοδαπούς "μπουρνάζι στυλ" (δεν έχω τπτ με τους αλλοδαπούς - έχω με το μπουρνάζι στυλ), μέλη του Einstein Crew (ακου το track απο millencolin και θα καταλάβεις την κατηγορία στην οποία αναφέρομαι), εκολαπτόμενες άσχημες τσούλες, "υπεύθυνους" γονείς με τα 4χρονα πιτσιρίκια τους (απλά ΕΛΕΟΣ) κτλ. Η μουσική δεν ήταν του γούστου μου αλλά είχε καλές στιγμές (όταν έπαιζε ο dj 1) και κακές στιγμές (dj- δεν την παλεύω!!!-2). Παιχνίδι με γκόμενες δεν έγινε πέραν του πάντα μάχιμου της παρέας (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!). Ο λόγος απλός. Λόγω ημέρας όλος ο κόσμος βγαίνει σε μεγάλες παρέες οπότε η προσέγγιση είναι δύσκολη εκτός αν είσαι ο μουτζαχεντίν του flirt. Αν δε, πετύχετε 2 φίλες/φίλους μόνους απλά προσπεράστε αν και είναι πολύ, πολύ, πολύ εύκολος στόχος, πάλι λόγω ημέρας και του συναισθηματικού κενού που νιώθει η συγκεκριμένη κατηγορία, και το drunk sex σχεδόν σίγουρο. Μην ρωτάς γιατί!!!! Αν μέχρι και την πρωτοχρονιά η "παρέα" είναι "εσύ" και ο "φίλος στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου" κάτι πάει ΣΚΑΤΑ με την πάρτη σου, καταλαβέ το!!!! Και ναι, ΔΕΝ έχεις φίλους. Τι σου προτείνω; Χαρακίρι νομίζω το λένε....

Highlight η εξαφάνιση του siniag ο οποίος την δικαιολόγησε ως εξόρμηση στο περίπτερο για HALLS. Σε ξέρουμε!!!! Κάποια θα είχες ξεμοναχιάσει αλλά δεν λες τπτ. ΟΚ. Προσωπικό highlight η ΘΕΑ χωρίς παπούτσια. Μας έδειξε ότι ξέρει να ροκάρει!!!!Άσε που απέδειξε και την οικονομική της επιφάνεια. Είχε αγοράσει καινούργια "παπα" και την χτύπησαν καλέ....Με μια φράση: "Είσαι η Σταχτομπούτα μου".

Συνέχεια στο νέο alternative στέκι της EastCoast. Τελικά μου αρέσει να ακούω Stone Roses, James, Ian Brown στις 6:00!!!!!!!! Και εκεί τα shakers είχαν προταιρεότητα. Καθώς και το αγαπημένο μας MF. Ωραία πράγματα. Τα πράγματα έκει ήταν ήρεμα, για να μην πω νεκρικά, σαν το μονίμως μελαγχολικό αγόρι της παρέας που έκανε συνεχώς πληκτρικό (εκ του πρωκτικού) έρωτα στο cell phone του. Αποχωρήσαμε κατά τις 7:00 για την πρώτη κρέπα του κοολ "20010"!!!!Ναι!!!! Ο κόσμος δεν καταστράφηκε το 2012.........

Πάρτε και ένα θεϊκό κομμάτι. MaDchester here i come!!!!!!!!!

James - Say Something (Live at Manchester)