Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ???

Αγαπητοι αναγνωστες πανε τωρα σχεδον 5 χρονια απο τοτε που οι E.C.D.L αφησαν τα σχολικα θρανια για να σπουδασουν...Αλλοι μειναν εδω,αλλοι ξενιτευτηκαν μακρια αλλοι κοντα(εχω αρχισει και επηρεαζομαι απο τον μελαγχολικο),αλλοι επελεξαν να ασχοληθουν με μηχανες και υπολογιστες,αλλοι με σπορους,αλλοι με πεστροφες και αλλοι με τουβλα και τσιμεντολιθους...Το σκηνικο αυτο,σιγουρα,θα σου θυμιζει και σενα κατι απο την παρεα σου και πως περασε απο τα μαθητικα χρονια στα φοιτητικα.Θελω σημερα για πρωτη φορα να ειμαι πιο συντομος και περιεκτικος γιατι συνηθως γραφω πολλα και βαριουνται να με διαβασουν(οπως λεει μια ψυχη)!!!
Μερικες φορες,σε ωρες ακυρες,μου ρχονται στο μυαλο το λυκειο,οι συμμαθητες μου,οι καθηγητες,οι παπαριες που καναμε και γενικα στιγμες που μενουν και δε φευγουν απο το μυαλο σου οσα χρονια και αν περασουν!!!
Η εικονα με τον Zatzo πρωτο θρανιο να μην χανει ποτε την προσοχη του,οτι και αν ακουγε απο μενα και το διπλανο μου!Πιο πισω ο zardinero προσπαθουσε μετα βιας να το παιξει ησυχος και επιμελης μαθητης αλλα παρασυροταν ευκολα απο τον περιγυρο...Τελευταιο θρανιο ο tender,ο πολυασχολος του τμηματος,αν δεν πειραζε το zardinero,δεν το παιζε κριτης σε καλλιστεια και δεν εκανε γεωτρηση στο θρανιο του μονο τοτε,μα μονο τοτε κοιμοταν!!!Γενικα πιστευω οτι περναγαμε καλα γιατι ημασταν πολλα αγορια στην ταξη και δεν υπηρχε ισορροπια,δεν ειχαμε,δηλαδη,πολλα κοριτσια στην ταξη να μας το παιξουν ωριμα και να μας χλευασουν...Ωραιες εποχες... παντως ξαναγυρνουσα ευκολα,δε ξερω για τους υπολοιπους E.C.D.L.Αν και νομιζω οτι και αυτοι το εχουν νοσταλγησει οσο να ναι.Θυμαμαι οταν πηγαιναμε σχολειο σκεφτομασταν ποτε θα τελειωσουμε και οι μεγαλυτεροι μας ελεγαν οτι μετα ερχονται τα δυσκολα...Δεν ειχαν καθολου αδικο τελικα!!!
Α ξεχασα να σας πω για το μελαγχολικο της παρεας!!!Αυτος δεν πηγε μαζι μας σχολειο,πηγε αλλου πιο βορεια,ετσι εξηγειται και η υψηλη του διαννοηση(ψευτοκουλτουριαρης)!!!
Σημασια εχει οτι παρολο που το σχολειο τελειωσε και χωριστηκαμε ειμαστε ακομα δεμενοι,χωρις να μοιαζουμε σαν χαρακτηρες τοσο πολυ(μερικοι ειναι η μερα με τη νυχτα)κατι μας δενει που δεν ξερω τι ειναι!Ισως αυτα τα χρονια που περασαμε μαζι να ειναι το κοινο μας στοιχειο...Τι λετε ρε παμε να κανουμε μια βδομαδα μαθημα,εγω πληρωνω κιολας ειδικα συγκεκριμενους καθηγητες!!!
Υ.Γ Συγνωμη για το μελαγχολικο υφος αλλα πλησιαζει η ωρα της εναρξης της εξεταστικης και εχω πεσει ψυχολογικα,υποσχομαι να επιστρεψω ανεβασμενος την επομενη φορα!!!

5 σχόλια:

melancholic είπε...

Και μελαγχολικός μας αρέσεις. Αυτό πάντως με κορίτσια να χλευάζουν πρώτη φορά το ακούω. Εμείς ήμασταν εντελώς χαλαρά. Αλλά βέβαια, εμείς ήμασταν και αλάνια.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε melancholic αλανι!!! ειχες ενδιαφεροντα υψηλου επιπεδου εσυ, δεν σ απασχολουσαν τα παιδιαστικα πειραγματα αναμεσα στ δυο φυλα τοτε...

siniag είπε...

e nai itan koultouriaris apo tote...eixe parwpides den asxoloutan me to ti sinevaine gyrw tou...

melancholic είπε...

Ενεργειακέ εσύ είσαι, ή συμμαθητής από παλιά που μου τη λέει;; Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο...

Ανώνυμος είπε...

αααχ BUSTED! ο ενεργειακος ειμαι.. γνωστος κ σαν αργοναυτης!