Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ '' THE COME BACK ''


Ειναι γεγονος λοιπον μετα απο εγκυρη πηγη (εμενα δηλαδη!!!) γινετε γνωστο με πρωτους αποδεκτες της πληροφοριας εσας φυσικα οτι ο Tender Extase Orgasm μετα απο αρκετα χρονια αποχης 6!!!!!!! για την ακριβεια και υστερα απο δυο σοβαρους τραυματισμους κανει το μεγαλο ''COME BACK'' και ξαναγυρνα στα γηπεδα. Μετα απο απο αρκετες σηζητησεις σημερα στα γραφεια της ομαδας του μεσολογγιου δοθηκαν τα χερια για την επιστροφη του Tender Extase Orgasm στα ''παρκε''!!!!!!!!! Προκειτε για ενα μετριο παιχτη που ξεκινινησε απο της ακαδημιες του Ε.Σ.Ν.Μακρης ο οποιος κρεμασε τα παπουτσια του πριν απο 6 χρονια για να αφοσιωθει στα γραμματα (χαχαχχαχαχχα καλο!!πως τα λεω ετσι) πολλοι λενε πως ειναι τρελα αυτο που κανει, πως δε προκειται να ανταπεξελθει στις απαιτησεις, πως ειναι αυτοκτονια!Αλλα αυτος πιο σοβαρος και πιο ωριμος απο ποτε δηλωνει πως ειναι πανετοιμος για το νεο του αυτο ξεκινημα και πως θα τα δωσει ολα ωστε να αποδειξει σε ολους και πιο πολυ στον εαυτο του πως ''αμα θελεις μπορεις να κανεις τα παντα''. Οποτε αναμενετε τη δευτερα στη πρωτη του προπονηση ωστε να δουμε σε τι φυσικη κατασταση βρισκετε και να γνωριστει με τους συμπαικτες του! Για οτι νεοτερο θα σας ενημερωνουμε αμεσα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ να εχω γιατι μου χρειαζεται!!!!!!!!! Και οπως παντα ενα ακομα coctail η μαλλον καλυτερα ενα ποτο!!!!! RED BULL το οποιο φτιαχνετε απο τη redbull και διαθετε σε ολα τα περιπτερα και mini market περιεχει χ......α απο ταυρο και δινει φτερα!!!Να το πιειτε στην υγεια μου!Καλα να περνατε και μη το δοκιμασετε και εσεις προκειται για επικυνδηνο εγχειρημα και γινετε απο εγκληματιες!!!

6 σχόλια:

loco zardinero είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Tender Extase Orgasm είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
siniag είπε...

lipamai rixate poli to epipedo tou blog kai oi dyo sas!!!Esy re prezaki teo ti basket na paixeis tO teleutaio pragma pou evales se kalathi htan ta lemonis pou petages ston kalathi ton axristwn stin mizeri kafeteria pou douleveis!!!

siniag είπε...

o allos einai liwma pali dikaiologitai!!!

melancholic είπε...

φίλε teo μην τους ακούς! Σε έχω δει να παίζεις, και φαίνεται να υπάρχει η φλέβα του παίχτη μέσα σου! Στην χειρότερη, θα κάψεις μερικά τσιγάρα! Α ρε Zardinero, είναι δυνατόν να 'λεγε το redbull πως έχει κομματάκια κρεατάκι μέσα;;;

zatzo είπε...

Τα πρώτα 2 σχόλια διαγράφηκαν γιατί δεν ήταν ΚΟΟΛ, κρατήστε επίπεδο ECDLs!