Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ο LOCO EΓΙΝΕ Κ....Σ!!!!!!!!!

Με αφορμη το post του zardinero θελω να του επισημανω οτι:
oi loco
1)δεν γινονται δυο-τρια ποτακια
2)το πινουν δεν τους πινει
3)βοηθανε τα καλα τους φιλαρακια και δεν τα κραζουν με δυνατες φωνες
4)δεν αγαπανε τιποτα
5)δεν συμβιβαζονται
6)δεν κοζαρουν και δεν πεφτουν απο βλεμματα
7)δεν γραφουν μαλακιες,για δευτερη φορα,μετα απο μεθυσι

Παρολ'αυτα ο κηπουρος ειναι αρκετα τρελος,μονο ομως οταν το οινοπνευμα κυλαει στις φλεβες του αλλιως μπορει να χαρακτηριστει και ξενερωτος απο καποια ατομα!!!Και μετα τρελενεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακομα περισσοτεροοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με στυλ ''πειρακτικο'' και φιλικο και με αγαπη κυριως....
S I N I A G

7 σχόλια:

Tender Extase Orgasm είπε...

epidi olos tyxews ton exw petuxei kai tis duo fores pou to ekane ayto sto internet kai epidi kserw polu kala pws ginete ipo thn epiria alkool prothnw na mh stamathsei to poto giati tote ginete o eautos tou kai einai gamatos!!!!!alla na kopsei to internet ton xalaei polu eidika meta apo poto!!!
el zartinero krata dunameis gia otan erthw de thelw na akousw dikaiologies!!!!

Ανώνυμος είπε...

μέχρι εδώ μύρισε το αλκοόλ ρε.
Αφιερωμένο για σήμερα στον zardinero http://www.youtube.com/watch?v=xFja5p7h9fw&feature=related

melancholic είπε...

η ανάρτηση του Zardinero ήταν όλα τα λεφτά!! Γιατί τον χαλάει το internet; Από το προηγούμενο χαλάου φάκερς (που ήταν βασικά, ένα παρατεταμένο "αααααααααααα"), θεαματική βελτίωση! Σε βλέπω σε δύο-τρία ακόμη ποτο-χημειο-πειράματα, να χεις γίνει Bukowski (μεγάλος συγγραφέας αμερικάνος που έγραφε μόνο όταν ήταν γκολ, και έγραφε γαμάτα). Ο Zardinero δεν θυμάμαι να έκραξε κανέναν, ίσα-ίσα αμπελοφιλοσόφισε με όρεξη ("η ζωή είναι μόνο στιγμές", κτλ)! Teo, οι απαντήσεις σου στο προηγούμενο ποστ, αν και άκυρες, γιατί το "γιατί" που έλεγε ο zardinero δεν ήταν το "γιατί" του "για ποιον λόγο", αλλά αυτό του "επειδή", ήταν φοβερές!

zatzo είπε...

Ναι ρε melancolic, καλά τα λες, αλλά δεν πιστεύω ο κηπουρός να έχει καμια σχέση με τον Bukowski. Βέβαια είναι μοναδικός και έχει εξελιχθεί σε μέγιστο ρεμάλι, πότη και γενικά εξτρεμιστή της μπάρας. Πάντως πρέπει να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Πάρε να μαθαίνεις κηπουρε.....

http://www.youtube.com/watch?v=g8KJiay6EI0

melancholic είπε...

τα Κ...Σ... στην αρχή τι είναι; τι έγινε τελικά ο Κηπουρός;
Κόσκινο;
Κασέρι;
Κηπουρός΄;
Κάστανο;

siniag είπε...

kolos re

melancholic είπε...

ρε zatzo, δεν τα ήξερα τα βιντεάκια στο youtube με τον Bukowski! Τώρα είδα αυτό που πόσταρες. Τελικά είναι ακριβώς όπως τον περίμενες, άμα τον διαβάσεις