Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ EastCoastDrinkLovers

Γεια σας πρόκειται για το πρώτο άρθρο που επιχειρώ να γράψω (και γενικότερα να γράψω από τότε που τελείωσα το λύκειο!!!...για αυτό και είμαι αιώνιος φοιτητής) και επειδή είμαι ενα πτώμα καθισμένο επάνω σε μια καρέκλα, προσπαθώντας να μη πεσω,και ορισμενοι απ'οτι μαθαινω περιμενουν με αγωνια την πρωτη αναρτηση μου,θα γραψω,πρωτα,λιγα λογια για τα λαμογια που καθεστε και διαβαζετε καθε μερα οτι τους κατεβει στο ποτισμενο με πολλα λιτρα και γεματο αλκοολ κεφαλι τους!!!!Προκειται για ανθρωπους μεγαλης επικινδυνοτητας!!!!!Προσοχη!!!Μην πιστευετε και μη κανετε ολα αυτα που γραφουν διοτι υπαρχει κινδυνος εγκεφαλικης και σωματικης καταρρευσης!!!!Οπως παθανε και οι ιδιοι μεσα στα χριστουγενα και οχι ενας ενας αλλα ολοι μαζι ταυτοχρονα!!...Επισης προκειται για ανθρωπους εθισμενους στο οινοπνευμα που για το μονο λογο που με προσκαλεσανε να γραφω στο blog ειναι για να τους εφοδιαζω με καινουργιες ποτοχημειες, σ'αυτες οφειλεται και το name μου στο blog οπου για να μη παρεξηγηθω κιολας προκειταιγια τρια διαφορετικα coctails αλλα συναμα και η ονομασια του καινουργιου coctail που δημιουργησα σε μια ποτηρογυάλα!!!Αλλα για να γυρισουμε στα λαμογια και για οσα τους εσουρα τοση ωρα εχω να πω .........'να ειστε καλα για να πινετε και να γινεστε χαλια' (για να βγαζω και κανα μεροκαματο!!)








  • και για το τελος οπως και καθε φορα που θα γραφω θα σας ποτιζω και με μια ωραια ποτοχημεια.Σημερα εχουμε το ABBEY οπου περιεχει 1/2μπερμπον , 1/3 βαν ντε χουμ , 1/3 ντραμπουι ,1 σταγονα περνο και σερβιρετε σε ποτηρι old fashioned! και να εχετε παντα ενα ποτηρι νερο κοντα σας για παν ενδεχομενο!!!!!!??????!!!!!

6 σχόλια:

zatzo είπε...

T.E.O. σε αγαπάμε!!!!!! και εσένα και τα shakers και τα coctails σου!!!!! Είσαι ο μόνος λόγος για τον οποίο ζούμε και αναπνέουμε ακόμη.... Vamos!!!!

siniag είπε...

epitelous!!!mas xenixtises alla prolavame ta kokoria!!!!to post einai apo panw mexri katw esy an exaireseis to oti diwrthosame ta orthografika(kalytera na ta afisoume alli fora THA EINAI PIO WRAIO)Synexise etsi file tin epomeni fora grapse gia tn agapi kai ton erwta,kai otan mporesei gia to poso eukola peftei o profilaktiras!!!!

melancholic είπε...

TΕΟ καλώς ήρθες! ωραίο ποστ, και χρήσιμο! καλή δύναμη με την καρέκλα...

loco zardinero είπε...

Αντε ρε.... εχασα τον ύπνο μου...! Καλή αρχή,συμφωνω με τον απο πάνω γράψε για το πως" ΟΤΑΝ ΣΆΓΑΠΑΣ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΣΆΓΑΠΟΥΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ..." καληνύχταααα!

siniag είπε...

Exase ton ipno tou o zardinero re...

Tender Extase Orgasm είπε...

kai egw sas agapaw gia auto blogarw mazi sas kai gia sena siniag gia tin agapi kai ton erwta tha lalisw kapoia stigmi alla tha exw potistei prota kai oso gia to profilaktira prosexte ta portokaliiiii filoi mou orismenoi exoun axromatopsia kai ta pernane gia kokkina tha sas eksigisw alh fora euxaristw pou auti ti fora de xenixtisate mazi moy gia potoxhmies alla gia blogarisma to nou sas!!!!!!!!!!!!!!