Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Λoco Zardinero Tribute . . .

Τον τελευταίο καιρό η πολύπαθη East Coast ζει μια τεράστια αλλαγή. Μια αλλαγή που ακομή και ειδικοί πολλών επιστημών, κυρίως οινολόγοι, πυροτεχνουργοί, διδάκτορες του kama sutra, στρατονόμοι και ψυχίατροι, δεν μπορούν να αποφανθούν πως θα εξελιχθεί. Επομένως, με δεδομένη την αδυναμία της επιστήμης να προβλέψει την πορεία της αλλαγής, δεν είναι γνωστές ούτε και οι παρενέργειες αυτής σε χλωρίδα και πανίδα του παραθαλάσσιου οικοσυστήματος της East Coast. Ο κηπουρός ή el zardinero μεταμορφώνεται σε loco zardinero και όποιον πάρει ο χάρος.


Μέχρι και εγώ που βρίσκομαι λίγα, μόνο, χιλιομετράκια μακριά έχω αντιληφθεί ότι τα πράγματα είναι κρίσιμα και εν δυνάμει επικίνδυνα. Ο zardinero από πότης, αντικειμενικά 'δυνατός' και συχνά μπροστάρης, γίνεται upgrated (με Install της expansion έκδοσης) στον απόλυτο αλκοολικό γητευτή της μπάρας. Ποτά, σφηνάκια και όλα τα παρελκόμενα είναι το ορεκτικό αυτού του μανιακού δολοφόνου κάθε μορφής αλκοόλ. Και εδώ ερωτώ . . .

Γιατί πίνει σαν φίδι ο zardinero; (Απαντήστε σε αυτό που όλοι οι άλλοι απέτυχαν και κερδίστε 4 ώρες δωρεάν μάθημα οινοποσίας/μπυροποσίας/γενικού αλκοολισμού με τον ECDL της επιλογής σας -εννοείται ότι κερνάτε εσείς -)

I. Κέρδισε το τζόκερ και πέρασε σε ένα συνεχή πανηγυρισμό με τόνους ποτού. (Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες - σε αυτή τη περίπτωση θα είχε μεταναστεύσει στην Αργεντινή)
ΙΙ. Περνά περίοδο κατάθληψης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία 15 λεπτά μακριά απο το σπίτι του.
ΙΙΙ. Πνίγει τον πόνο του για το φαινομενικά χαμένο πρωτάθλημα στη μπάλα (-8C και θα κατέβει και άλλο...παγετώνας).
ΙV. Πίνει για να στηρίξει τα ποτάδικα της αττικής..κρίση έχουμε εξάλλου.
V. Προσπαθεί να καταστρέψει όλα του τα εσωτερικά όργανα για να βγει I5 και να ξεμπερδεύει με το στρατό.
VI. Εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος και ένα μπουκάλι Johnnie την μοναξιά σκοτώνει.
VII. Ξεπέρασε τον έρωτα του τον αγιάτρευτο και βρήκε το νόημα της ζωής σε μια μπουκάλα με αλκοόλ.
VIII. Περνά 2η εφηβεία. (Μπαααα και τότε πίναμε το κώλο μας)
ΙΧ. Διάβασε 'έγκυρη' έρευνα από το πανεπιστήμιο της Νέας Γουινέας, δημοσιευμένη στο επίσης έγκυρο επιστημονικό περιοδικο Mature, που υποστηρίζει ότι ο χρόνος ζωής ενός ενήλικα άντρα αυξάνεται κατά 0.000001*e^(2*h) χρόνια αν και εφόσον είναι συστηματικός πότης. Όπου h ο αριθμός hangover ανά έτος.
Χ. Μόνο αν γίνει ένα με την εκάστωτε μπάρα γίνεται ο πραγματικός εαυτό του. Έχοντας δε σαν βασική ECDL αρχή ότι δεν είμαστε pozer-ια αλλά παρουσιάζουμε το πραγματικό μας 'εγώ' η επιλογή του για ποτό είναι μονόδρομος. Προειδοποίηση: Θυληκά του πλανήτη προσέξτε τον εξαργειωμένο κηπουρό, είναι έτοιμος να σας προσφέρει πολλούς και αξιομνημόνευτους οργασμούς. Αρκεί ένα βλέμμα του για το τελευταίο...
ΧΙ. Αναπληρώνει το κενό του zatzo. Με τρεις μπύρες είναι off ο παλιο-gay!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν. (Κάποιου η θέση τρέμει . . .)
ΧΙΙ. Θα κόψει το ποτό στα 30, μέχρι τότε όμως μπορεί να πίνει όσο θέλει.
XIII. Πίνει για να ξεχάσει.
ΧΙV. Πίνει για να θυμηθεί.
ΧV. Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά όδο πολλοί πιστεύουν. Αυτή η περίοδος αποτελεί το peak του φορμαρίσματος ενός ECDL και κάνει απλά προπόνηση για να μας κατατροπώσει όλους.
ΧVI. Πειράχτηκε όταν ανέφερα ότι ποτέ δεν θα φτάσουμε στο επίπεδο των ηρώων του καλλιτεχνικού αριστουργήματος 'Hangover'. Έχει βάλει στόχο ζωής να μας αποδείξει το αντίθετο.
ΧVII. Πειράχτηκε που ο ιδιοκτήτης του alternative στεκιού της East Coast έκανε υπόδειξη στον siniag να μειώσει τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει. Έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τον siniag. (Πιθανότερο είναι το (ΧVII))
XVIII. Είναι μια πονεμένη ,όσο δεν πάει, ψυχή. Εξάλλου κανείς δεν καταλαβαίνει τον πόνο του μοναχικού φύλακα της κεραίας.
ΧΙΧ. Απλά μπορεί και δεν μασάει ούτε όταν οι εικόνες που αντιλαμβάνεται έχουν τετραπλασιαστεί σε διαστάσεις. Τρείς χωρικές διαστάσεις και μία ο χρόνος σου λέει μετά, ο LOCO zardinero αντιλαμβάνεται 104, εσύ μπορείς;
ΧX. Τα ποτά παράγονται για να πίνονται. Άϊ στα διάλα πια . . .

Υ.Γ. Soundtrack ανάρτησης Vodka Juniors - Remember This Day

9 σχόλια:

loco zardinero είπε...

Τα σέβη μου φίλε zatzo !!! Το άρθρο σου είναι άκρος απολαυστικό! Όσο για το τι ισχύει, αφήνω τα πλήθη να απαντήσουν!

zatzo είπε...

Muchas gracias loco zardinero . . . Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις :D

loco zardinero είπε...

:))))))))))))

siniag είπε...

o kipouros pire tin tsapa tou kai arxise na skavei vathia mesa tou tha prospathisei na xerizwsei oti den tou aresei kai na meta na fitepsei kati allo!!!

melancholic είπε...

και εσύ διαβάζεις Mature?

zatzo είπε...

Asteie melancholic htan asteismos me to periodiko Nature....Alla nai diabazw san maniakos Mature kai Post-Mature (Early-granny) anagnwsmata. Kalytera apo ta comix sou!

melancholic είπε...

φίλε zatzo, με υποτιμάς. Αν και είμαι αστείος...
Γιατί, εγώ τι νομίζεις πως διαβάζω;

melancholic είπε...

siniag, εγώ πάντως προτιμώ την αξίνα

zatzo είπε...

Εσύ melancholic να γράψεις κανα ποιημά να διαβάσουμε!!!! Πάει πια η αξίνα...Δώσε ποίηση στο λαό!!!